Steeds meer krijg ik de vraag; is er iets wat mij kan ondersteunen in mijn proces, tussen de coachsessies door?                          Ja! Kan ik nu zeggen, ik ben zo blij en trots om met jullie te delen dat ik de aller puurste essentiële olie heb gevonden met hoge therapeutische waarde.

Ik kan niet wachten om jou te laten ervaren wat deze bijzonder oliën voor jou kunnen betekenen en waar ze je kunnen ondersteunen!

 

Tijdens de coaching komen er vele ervaringen en overtuigingen boven, deze kunnen een negatieve werking hebben op onze manier van denken en leven.

Denk aan:
– De overtuiging om altijd voor zekerheid te gaan.
– Afgewezen te worden en er niet bij te horen.

- Angst voor verandering en iets nieuws.

- Ik kan het niet alleen.

 

De energie die hierbij is vrijgekomen is vast gezet op celniveau  in je lichaam. Vanuit daar heeft het invloed op je leven.

Met de paardencoaching gaan we aan de slag om deze "gestolde" energie weer te laten stromen en uiteindelijk te transformeren.

 

Tussen de sessie zitten soms een aantal weken en daar komen de essentiële oliën erbij ter ondersteuning. Met deze oliën kan je thuis zelf aan de slag. Je kan ze op verschillende manieren gebruiken: aromatisch, plaatselijk op de huid en inwendig.

 

Essentiële oliën bevatten de levenskracht van de plant. Het zijn aromatische vloeistoffen die in vele struiken, bloemen, bomen, wortels en zaden zitten. Deze kracht kan ook bijdragen aan jouw levenskracht en welzijn en een fijne, mooie natuurlijke ondersteuning voor je lichaam bieden. Van nature zijn deze oliën hoog in frequentie.

 

Al meer dan 5000 jaar werden kruiden en etherische oliën gebruikt om hun geneeskrachtige werking. Het werd gebruikt als medicijn, maar ook als cosmetica en tijdens diverse rituelen. In de loop der tijd zijn wij als mens door de komst van allerlei synthetische middelen, de kracht van de natuur een beetje vergeten. Jammer, want de natuur bevat zo veel schatten. De etherische oliën uit planten zijn daar onderdeel van. En gelukkig vinden steeds meer mensen weer hun weg terug naar de natuur. En dat is nou precies de missie van Young Living.

 

Waarom ik voor Young Living heb gekozen? Heel simpel. Young Living biedt iets wat anderen niet bieden.Door de wijze van telen, het moment van oogsten en de manier van distilleren hebben de essentiële oils van Young Living de hoge therapeutische waarde waar ze zo beroemd om zijn. Young Living doet geen concessies als het om de kwaliteit van hun producten gaat.

 

Seed to Seal

Garantie voor de kwaliteit van de oils. Vanaf het zaadje in de grond tot het verzegelen van de flesjes. Elke stap binnen het proces word onderworpen aan strenge kwaliteitseisen. Seed to Seal is de belofte van Young Living aan jou.

 

Boerderijen

Young Living is uniek. Ze hebben vele boerderijen in eigen beheer en partner-boerderijen. Deze zijn open voor publiek. Bij een bezoek kun je zelf ervaren waar Young Living voor staat.

 

Essentiële oils hebben een holistische werking. Dat houd in dat ze op al onze niveaus van invloed zijn. Fysiek, Mentaal, Emotioneel, Energetisch en Spiritueel. Daarom denk ik dat dit een gouden aanvulling op de coaching kan zijn.

 

Voor meer informatie kijk op mijn site www.equiflower.nl

Met de iTovi scanner kan ik je nu ook laten zien wat het resultaat is na de scan op emotioneel en lichamelijk gebied. Je ziet heel goed welke elementen uit balans zijn en welke oliën je kunnen helpen dit weer in balans te brengen. Dus stel je hebt een verstoring in je spijsverteringsstelsel, dan zul je dit terugzien in de scan met daarbij de oliën die dit kunnen verhelpen.

De iTOVi is een klein draadloos apparaatje dat binnen een paar minuten jouw lichaam scant op 273 specifieke punten. Het zendt impulsen naar elke cel in je lichaam en ontvangt hier weer een signaal van terug. De cel heeft een bepaalde trilling, wanneer deze niet in balans is registreert de iTOVi dit en geeft een advies welke oliën jou het beste kunnen ondersteunen op het moment van de scan.

Samen gaan we kijken naar de uitkomst van de scan en de vertaling naar lichamelijke en emotioneel en spirituele behoeften. Zo vertalen we dit naar een op maat gemaakt plan voor jou.

Disclaimer: iTovi is geen apparaat dat diagnoses stelt, het kan je hooguit op weg helpen met een gezondheidsplan. Ik ben geen arts, dus ik geef ook geen medisch advies.  

 

Je kan de scanner ook voor kleine kinderen en dieren gebruiken. Paarden scan ik ook met de iTovi. Lees meer hierover.

 

Voor meer informatie klik hier