Over de paarden

Veel mensen komen  al met een bepaald idee en met welk paard ze wat willen gaan doen. Soms gaat dat ook zo, maar heel vaak hebben paarden zo hun eigen "agenda" met wie en waarom ze met je willen verbinden. Iedere coachsessie verbaast dit me weer. Ik heb inmiddels geleerd om dit open te laten en op hun inzicht te vertrouwen.

 

Toch vind ik het leuk om ze aan je voor te stellen;

Onyx

Onyx is een ruin, hij is al vanaf veulen af aan bij mij. Een paard dat al heel jong geaard was en mij regelmatig met de voeten op de grond heeft gezet. Hij doet dit heel liefdevol. Hij heeft werkelijk mijn leven zo enorm veranderd. Hij laat mij altijd alle mogelijkheden zien en brengt me terug naar mijn kern. Onyx is ook goed met kinderen.

Karakter: rustig, onderzoekend en de leider.

Stip

Stip

Stip is een merrie en bij ons vanaf het moment dat we de paarden aan huis konden zetten. Vanaf het eerste moment dat ik haar zag raakte ze mijn hart.  Haar ogen spreken boekdelen en stralen alleen maar liefde en zachtheid uit. Dat blijkt ook in de coaching. Ze is er helemaal voor jou. Ook met kinderen is zij heel voorzichtig.

Zij vertegenwoordigt echt de vrouwelijke kant in een coaching. Dit maakt dit duo ook wel uniek.

In Mindfulness zijn alle paarden goed, dit is wie ze zijn, ze kunnen niet anders, maar Stip is er een meester in.

Karakter, rustig, sensitief en meegaand.

Semmie

Semmie, mag voorlopig  nog groeien en bloeien. Hij is nog heel jong, maar alle voortekenen zijn daar, hij wordt een fantastisch coachpaard. Hij is slim, grappig maar bovenal heel mensgericht en super sociaal. Sem is een ruin van ruim 2 jaar oud. Ik denk dat hij in veel mensen echt het kind naar boven kan halen. Hij laat je in contact komen met  vreugde en plezier. Innerlijk kind werk zal hem vast goed passen.

 

Karakter, onderzoekend, rustig, sociaal en grappig.

 

Langzamerhand begint hij wat interesse te krijgen in de coaching. Hij komt er vrijwillig bij staan en laat al zoveel zien. Vanwege zijn hoge knuffel gehalte en zijn sociale karakter is hij makkelijk te lezen en heel duidelijk in zijn aanwijzing.