De iTovi scanner.

De iTOVi is een klein draadloos apparaatje dat binnen een paar minuten jouw lichaam scant op 273 specifieke punten. Het zendt impulsen naar elke cel in je lichaam en ontvangt hier weer een signaal van terug.

 

Alles in de wereld heeft een energie en trilling. De iTovi kan deze trillingen meten. Je kunt het vergelijken met de techniek van de fitbit. Wanneer de iTovi je gescand heeft, geeft het een duidelijk resultaat in de vorm van een rapport Je ziet goed waar je op gebied van emotie of lichaam uit balans bent en welke olie je kan helpen om dit in balans te brengen. Dus stel je hebt een verstoring in je spijsverteringsstelsel, dan zul je dit terugzien in de scan met daarbij de oliën die jou hierin kunnen ondersteunen.

In het rapport staat een top 10 van jouw persoonlijke oliën Deze oliën geven weer welke jij op dit moment het beste kan gebruiken.

 

Samen gaan we kijken naar de uitkomst van de scan en de vertaling naar lichamelijke en emotionele behoeften. Zo vertalen we dit naar een op maat gemaakt plan voor jou.

 

Je kan de scanner ook voor kleine kinderen en dieren gebruiken. Paarden scan ik ook met de iTovi.

 

Wil jij de iTovi ook gebruiken in jouw praktijk dan mag je mijn referalcode gebruiken, deze heb je nodig om je iTovi te bestellen: 183775

 

Disclaimer: iTovi is geen apparaat dat diagnoses stelt, het kan je hooguit op weg helpen met een gezondheidsplan. Ik ben geen arts, dus ik geef ook geen medisch advies.  

 

Voor meer informatie over essentiële oliën klik op de diffuser.