Essentiële Oliën

Natuurlijke levensstijl , Pure Olie, voor liefde & plezier

Alleen het beste voor jou, je gezin en je paard/dieren.

Steeds meer krijg ik de vraag; is er iets wat mij kan ondersteunen in mijn proces, tussen de coachsessies door?    Ja! Kan ik nu zeggen, ik ben zo blij en trots om met jullie te delen dat ik de aller puurste essentiële olie heb gevonden met hoge therapeutische waarde.

Ik kan niet wachten om jou te laten ervaren wat deze bijzonder oliën voor jou kunnen betekenen en waar ze je in kunnen ondersteunen!

 

Tijdens de coaching komen er vele ervaringen en overtuigingen boven, deze kunnen een negatieve werking hebben op onze manier van denken en leven.

 

Denk aan:
– De overtuiging om altijd voor zekerheid te gaan.
– Afgewezen te worden en er niet bij te horen.

- Angst voor verandering en iets nieuws.

- Ik kan het niet alleen.

De energie die hierbij is vrijgekomen is vast gezet op celniveau  in je lichaam. Vanuit daar heeft het invloed op je leven.

Met de paardencoaching gaan we aan de slag om deze "gestolde" energie weer te laten stromen en uiteindelijk te transformeren. Specifieke essentiële oliën  kunnen we inzetten en aanpassen aan het stuk dat jij mag gaan aanpakken.

 

Tussen de sessies zitten soms een aantal weken en precies daar komen de essentiële oliën erbij ter ondersteuning. Met deze oliën kan je thuis zelf aan de slag. Je kan ze op verschillende manieren gebruiken: diffusen, plaatselijk op de huid aanbrengen en inwendig. Ik kan ook met behulp van de iTovi scanner zien waar je emotioneel en lichamelijk uit balans bent. Zo Kunnen we nog meer gericht aan de slag. Lees hier meer over de

Essentiële oliën bevatten de levenskracht van de plant. Het zijn aromatische vloeistoffen die in vele struiken, bloemen, bomen, wortels en zaden zitten. Deze kracht kan ook bijdragen aan jouw levenskracht en welzijn. Het biedt een fijne, mooie natuurlijke ondersteuning voor je lichaam. Van nature zijn deze oliën hoog in frequentie.

 

Al meer dan 5000 jaar werden kruiden en essentiële oliën gebruikt om hun geneeskrachtige werking. Het werd gebruikt als medicijn, maar ook als cosmetica en tijdens diverse rituelen. In de loop der tijd zijn wij als mens door de komst van allerlei synthetische middelen, de kracht van de natuur een beetje vergeten. Jammer, want de natuur bevat zo veel schatten. De essentiële oliën uit planten zijn daar onderdeel van. Gelukkig vinden steeds meer mensen weer hun weg terug naar de natuur. En dat is nou precies de missie van