Wordt jij mijn nieuwe collega? Ik ben opzoek naar jou!

 

Ik gun dit iedereen!

Een leven zonder chemicaliën. 

Ik was niet op zoek naar een nieuw bedrijf naast mijn coachingspraktijk. Eigenlijk ben ik er gewoon ingerold.  Ik kan wel zeggen dat het mijn leven compleet veranderd heeft. Het inzicht dat het me heeft gegeven, in de natuurlijke, pure kracht van planten en bloemen, de helende kracht van essentiële oliën, is onbetaalbaar. Ik ben zo dankbaar dat dit op mijn pad is gekomen. Ik kan  mijn coachcliënten extra ondersteunen met de essentiële oliën. Of het echt werkt? Dat is zeker, ik krijg zoveel mooie reacties terug van de mensen die ik mag ondersteunen.

Dat vindt ik het mooiste van mijn nieuwe onderneming, de contacten, de ondersteuning en de verbinding, daar ligt mijn passie.

Dit is life changing! Voor jezelf, maar ook voor anderen in jouw omgeving.

Word jij ook een Brandpartner?

 


"Ik geloof niet in concurrentie maar in Vrouwenkracht"


Werken vanuit je hart.

Mensen helpen met de voedende kracht uit de natuur met essentiële oliën. Anderen inspireren en begeleiden het leven ten volle te mogen leven!

 

Ontwikkel je eigen stijl.

Geef zelf invulling aan jouw bedrijf. Wil je via jouw praktijk, winkel of salon aan de slag?

Dan is dat prima. Wil jij je meer bezig houden met online verbinding te zoeken en zo anderen te inspireren?

Ook dat is prima. Jij bepaalt zelf hoe je je business vormgeeft.

 

Geen start kapitaal nodig.

Ken jij een ondernemer die geen startkapitaal nodig had? Niets kon verliezen? Ik wel! Met deze onderneming hoef je geen spullen in te kopen en een mega bedrag te steken in je onderneming. Het kan super low budget. Je start met een Starterkit, dat wel. Omdat we geloven in ‘lead by example’. Vertel niets wat je zelf niet eerst hebt ervaren. Integer en puur.

 

Vrijheid.

Je hebt alle vrijheid ook als het gaat om hoeveel uren je in je bedrijf wilt steken. Jij bent zelf "in controle". Jij bepaalt hoe snel je wilt groeien. Ik geloof niet in concurrentie maar in ondersteuning om elkaar sterk en groot te maken. Jij bent uniek en bouwt je eigen brand.


"Elkaar sterk maken en inspireren".

"Delen & Verbinden".

Spreekt dit alles jou ook aan?

 

Neem dan contact met me op, dan gaan we er rustig over praten.